Polijsten en poetsen

Polijsten en poetsen

Op de pagina op- en aftuigen heeft u de mogelijkheden over het op- en aftuigen van uw schip gelezen, maar daar zit een hele winter tussen waarin nog druk gepoetst moet worden.

Cleaneren, polijsten en poetsen; het zijn niet de leukste kanten van een schip hebben. Nautic Yachtservice is gespecialiseerd in het polijsten en poetsen van uw schip, zowel schepen van staal als schepen van polyester. Voordat we gaan beginnen wassen we uw schip eerst om het vuil en de oude waslaag te verwijderen.

Vervolgens kijken we wat de beste aanpak voor uw schip is. Moet het schip geheel gecleanerd/gepolijst worden of is dit alleen nodig voor de liggende gedeeltes die het meest te lijden hebben van de zon? Of misschien is er alleen sprake van wat doffe plekken van de fenders.

Als het hele schip weer glimt en blinkt zetten we alles in de teflon wax of carnauba wax. Uiteraard zetten we ook het RVS in de wax. Als laatste wassen we de ramen en stofzuigen we het dek. Indien gewenst dekken wij uw schip af met een plastic zeil zodat het schip stofvrij blijft.

Wilt u meer informatie - Of direct een afspraak maken

Contact op nemen met Nautic Yachtservice